Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Effects of flaxseed gum/egg white protein-based edible curcumin nanoemulsion coatings on starch retrogradation and quality of fried rice in freeze-thaw treatment
 
 
Titel: Effects of flaxseed gum/egg white protein-based edible curcumin nanoemulsion coatings on starch retrogradation and quality of fried rice in freeze-thaw treatment
Auteur: Long, Yanzhen
Zhang, Min
Yang, Chaohui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland