Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 120 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Effect of solid-state fermentation on the nutritional composition and physicochemical properties of whole-grain highland barley and the application in digestive cookies
 
 
Titel: Effect of solid-state fermentation on the nutritional composition and physicochemical properties of whole-grain highland barley and the application in digestive cookies
Auteur: Ma, Shunzhang
Dong, Jilin
Li, Jiayao
Zhu, Yingying
Li, Yunlong
Shen, Ruiling
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 120 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland