Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave and conduction heating on the adsorption ability of myofibrillar protein to pyrazine flavor compounds
 
 
Titel: Effect of microwave and conduction heating on the adsorption ability of myofibrillar protein to pyrazine flavor compounds
Auteur: Chen, Yucen
Wang, Xinshuo
Gao, Yahui
Swing, Caleb John
Yu, Jingyang
Cui, Heping
Xia, Shuqin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland