Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Latilactobacillus sakei and Staphylococcus xylosus on the textural characteristics of dry fermented sausages
 
 
Titel: Effect of Latilactobacillus sakei and Staphylococcus xylosus on the textural characteristics of dry fermented sausages
Auteur: Liu, Mengyuan
Luo, Huiting
Xiao, Qing
Chen, Conggui
Xu, Baocai
Li, Peijun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland