Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic acid bacteria fermentation on bioactive components of black rice bran (Oryza sativa L.) with different milling fractions
 
 
Titel: Effect of lactic acid bacteria fermentation on bioactive components of black rice bran (Oryza sativa L.) with different milling fractions
Auteur: Lin, Shumin
Zhang, Xinxia
Wang, Junren
Li, Ting
Wang, Li
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland