Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 162 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Removal of acetic acid in mulberry wine by co-inoculating Saccharomyces cerevisiae with indigenous non-Saccharomyces yeast
 
 
Titel: Removal of acetic acid in mulberry wine by co-inoculating Saccharomyces cerevisiae with indigenous non-Saccharomyces yeast
Auteur: Guo, Chenchen
Deng, Haixia
Li, Erhu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 162 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland