Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 156 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Proteolysis of dry-cured ham according to the type and temperature of starter mixed with Debaryomyces hansenii and Penicillium nalgiovense
 
 
Titel: Proteolysis of dry-cured ham according to the type and temperature of starter mixed with Debaryomyces hansenii and Penicillium nalgiovense
Auteur: Kim, Sun-Gyeom
Kim, Hack-Youn
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 156 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland