Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of fiber-like chewiness of dried pork: Fish cubes and mince with added enzymes
 
 
Titel: Improvement of fiber-like chewiness of dried pork: Fish cubes and mince with added enzymes
Auteur: Yang, Fang
Wu, Yi
Jiang, Qixing
Yu, Peipei
Gao, Pei
Xu, Yanshun
Xia, Wenshui
Yu, Dongxing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland