Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 128 van 174 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Physicochemical properties of whole grain foxtail millet sourdough and steamed bread quality: Co-fermentation of lactic acid bacteria and yeast in whole grain fermented foods |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 128 van 174 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |