Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and stability of soybean meal peptide-zinc chelate prepared by solid state fermentation with Aspergillus oryzae
 
 
Titel: Characterization and stability of soybean meal peptide-zinc chelate prepared by solid state fermentation with Aspergillus oryzae
Auteur: Li, Congmiao
Zhou, Yue
Cao, Leipeng
Liu, Yuhuan
Huang, Zhenghua
Li, Bin
Xu, Lingxia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland