Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Changes in physicochemical properties, moisture distribution and volatile flavor compounds of yellow catfish: The roles of dominant spoilage bacteria
 
 
Titel: Changes in physicochemical properties, moisture distribution and volatile flavor compounds of yellow catfish: The roles of dominant spoilage bacteria
Auteur: Wang, Juyuan
Li, Jie
Zhang, Yi
Ai, Youwei
Wang, Hongxun
Han, Yahong
Hou, Wenfu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland