Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 297 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Structural characteristics and thermal stabilities of bovine, caprine and ovine lactoferrins with different iron saturation levels
 
 
Titel: Structural characteristics and thermal stabilities of bovine, caprine and ovine lactoferrins with different iron saturation levels
Auteur: Xia, Siquan
Zhang, Lina
Zhang, Yiqian
Han, Hongyang
Hou, Yanmei
Wu, Tong
Zhou, Peng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 297 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland