Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 196 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Insights into zein on rheological, structural, thermal properties of wheat dough under glutathione and azodicarbonamide, salt, or acidic conditions
 
 
Titel: Insights into zein on rheological, structural, thermal properties of wheat dough under glutathione and azodicarbonamide, salt, or acidic conditions
Auteur: Hong, Tingting
Huo, Xinying
Yang, Tian
Jin, Yamei
Xu, Dan
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 196 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland