Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 195 van 349 gevonden artikelen
 
 
  In-mouth mechanisms leading to physicochemical changes and textural perception of cooked rice prepared with different heating rates
 
 
Titel: In-mouth mechanisms leading to physicochemical changes and textural perception of cooked rice prepared with different heating rates
Auteur: Yin, Xianting
Chen, Xiaoyu
Hu, Jiali
Zhu, Ling
Zhang, Hui
Hong, Yan
Zhang, Zifeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 195 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland