Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 184 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of solubility, emulsification property and stability of potato protein by pH-shifting combined with microwave treatment and interaction with pectin
 
 
Titel: Improvement of solubility, emulsification property and stability of potato protein by pH-shifting combined with microwave treatment and interaction with pectin
Auteur: Han, Wenxin
Shi, Wenli
Gong, Deming
Zhang, Guowen
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 184 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland