Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of the phenolic compounds and antioxidant activities of Kombucha prepared using specific bacterial and yeast
 
 
Titel: Enhancement of the phenolic compounds and antioxidant activities of Kombucha prepared using specific bacterial and yeast
Auteur: Kim, Hayeong
Hur, Seong
Lim, Juho
Jin, Kibum
Yang, Tae-hui
Keehm, Il-seop
Kim, Seung Wook
Kim, Taeyoon
Kim, Doman
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland