Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Effects of dry-salting and brine-pickling on physicochemical properties and flavor of spaghetti squash shreds
 
 
Titel: Effects of dry-salting and brine-pickling on physicochemical properties and flavor of spaghetti squash shreds
Auteur: Luo, Yi
Wang, Rui
Han, Hui
Wang, Shuo
Ma, Jianxiang
Yuan, Chunlong
Ren, Yamei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland