Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Effect of transglutaminase on taste characteristics of pea protein hydrolysates through altering the composition of amino acids and peptides
 
 
Titel: Effect of transglutaminase on taste characteristics of pea protein hydrolysates through altering the composition of amino acids and peptides
Auteur: Su, Guowan
Xie, Yuxi
Liu, Ruili
Cui, Guodong
Zhao, Mouming
Zhang, Jianan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland