Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria with probiotic characteristics in fermented dairy products reduce cow milk allergy
 
 
Titel: Lactic acid bacteria with probiotic characteristics in fermented dairy products reduce cow milk allergy
Auteur: Guo, Zi-Hao
Wang, Qi
Zhao, Jing-Hong
Xu, Yun-Peng
Mu, Guang-Qing
Zhu, Xue-Mei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland