Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Hyaluronic acid applied as a natural flavor enhancer and its mechanism exploration
 
 
Titel: Hyaluronic acid applied as a natural flavor enhancer and its mechanism exploration
Auteur: Hu, Jinhua
Chen, Zhuangzhuang
Huang, Xueyao
Yan, Zhuying
Li, Yafang
Zhu, Yixuan
Zheng, Zhen
Zhou, Peng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland