Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fish skin gelatin on characteristics and staling properties of bread made from pre-baked frozen dough
 
 
Titel: Effect of fish skin gelatin on characteristics and staling properties of bread made from pre-baked frozen dough
Auteur: Chen, Xiaoyun
Su, Tingyue
Yang, Huixin
Lei, Hongtao
Meng, Man
Luo, Xiaohu
Ou, Changrong
Jia, Lingling
Sang, Shangyuan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland