Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the core bacterial community responsible for quality and flavor improvement of the radish paocai during spontaneous fermentation
 
 
Titel: Unraveling the core bacterial community responsible for quality and flavor improvement of the radish paocai during spontaneous fermentation
Auteur: Zhou, Qian
Zheng, Zimeng
Wu, Yanping
Zhang, Xiaolei
Jia, Zhenchao
Zhong, Kai
Gao, Hong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland