Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of 3D-printable chickpea-mealworm protein mixtures and their bolus rheology: A soft-textured and safe-swallowing food for the elderly
 
 
Titel: Investigation of 3D-printable chickpea-mealworm protein mixtures and their bolus rheology: A soft-textured and safe-swallowing food for the elderly
Auteur: Chao, Chhychhy
Lee, Jang Hong
Kim, In Woo
Choi, Ra Yeong
Kim, Hyun Woo
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland