Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 315 gevonden artikelen
 
 
  A new attempt to develop fermented milk with low whey protein allergenic potential using a top-down method
 
 
Titel: A new attempt to develop fermented milk with low whey protein allergenic potential using a top-down method
Auteur: Ma, Ruiyang
Miao, Na
Zhang, Qingyi
Jiang, Shujuan
Li, Xinling
Chi, Lei
Li, Yue
Mu, Guangqing
Zhu, Xuemei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland