Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 280 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Sustainable whey processing techniques: Innovations in derivative and beverage production
 
 
Titel: Sustainable whey processing techniques: Innovations in derivative and beverage production
Auteur: Ayed, Lamia
M'hir, Sana
Asses, Nedra
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 280 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland