Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of the release of phenolic compounds from white and black Qingke bran by autoclaving and fermentation treatments
 
 
Titel: Enhancement of the release of phenolic compounds from white and black Qingke bran by autoclaving and fermentation treatments
Auteur: He, Caian
Liu, Xiaojiao
Zhang, Haiyan
Mu, Tingting
Zhang, Yuhong
Ren, Xuechun
Han, Lin
Wang, Min
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland