Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Lacticaseibacillus casei fermentation on the bioactive compounds, volatile and non-volatile compounds, and physiological properties of barley beverage
 
 
Titel: Effects of Lacticaseibacillus casei fermentation on the bioactive compounds, volatile and non-volatile compounds, and physiological properties of barley beverage
Auteur: Guo, Weiling
Chen, Minxuan
Cui, Shumao
Tang, Xin
Zhang, Qiuxiang
Zhao, Jianxin
Mao, Bingyong
Zhang, Hao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland