Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Effect of air frying and baking on physicochemical properties and digestive properties of scallop (Patinopecten yessoensis) adductor muscle
 
 
Titel: Effect of air frying and baking on physicochemical properties and digestive properties of scallop (Patinopecten yessoensis) adductor muscle
Auteur: Wang, Zi-Ye
Wu, Zi-Xuan
Zhao, Guan-Hua
Li, De-Yang
Liu, Yu-Xin
Qin, Lei
Jiang, Peng-Fei
Zhou, Da-Yong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland