Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant characteristic changes, sensory evaluation, processing and storage of functional water modified juice
 
 
Titel: Antioxidant characteristic changes, sensory evaluation, processing and storage of functional water modified juice
Auteur: Wu, Tongjiao
Sakamoto, Mitsuki
Phacharapan, Santudprom
Inoue, Natsuki
Kamitani, Yoshinori
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland