Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulated phenolic-rich extract from juice processing grape pomace (Vitis labrusca. Isabella Var): Effects on oxidative stability of raw and pre-cooked bovine burger
 
 
Titel: Microencapsulated phenolic-rich extract from juice processing grape pomace (Vitis labrusca. Isabella Var): Effects on oxidative stability of raw and pre-cooked bovine burger
Auteur: dos Santos Silva, Marcelo Edvan
de Oliveira, Rodrigo Lira
Sousa, Thamyres Cesar de Albuquerque
Grisi, Cristiani Viegas Brandão
Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva
Porto, Tatiana Souza
Madruga, Marta Suely
Silva, Suzana Pedroza da
Silva, Fábio Anderson Pereira da
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 50 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland