Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Microbial diversity associated with Tibetan kefir grains and its protective effects against ethanol-induced oxidative stress in HepG2 cells
 
 
Titel: Microbial diversity associated with Tibetan kefir grains and its protective effects against ethanol-induced oxidative stress in HepG2 cells
Auteur: Cui, Yuanyuan
Ning, Mengge
Chen, Hong
Zeng, Xuejun
Yue, Yuan
Yuan, Yahong
Yue, Tianli
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 50 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland