Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermented cream with partial substitution of soy protein isolate on bread quality and volatile compounds
 
 
Titel: Effect of fermented cream with partial substitution of soy protein isolate on bread quality and volatile compounds
Auteur: Xu, Dan
Peng, Yulu
Wu, Fengfeng
Jin, Yamei
Yang, Na
Xu, Xueming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 50 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland