Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 135 gevonden artikelen
 
 
  The technological potential of agro-industrial residue from grape pulping (Vitis spp.) for application in meat products: A review
 
 
Titel: The technological potential of agro-industrial residue from grape pulping (Vitis spp.) for application in meat products: A review
Auteur: Silva, Marcelo Edvan dos Santos
Grisi, Cristiani Viegas Brandão
Silva, Suzana Pedroza da
Madruga, Marta Suely
Silva, Fábio Anderson Pereira da
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland