Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Aroma classification and flavor characterization of Streptococcus thermophilus fermented milk by HS-GC-IMS and HS-SPME-GC-TOF/MS
 
 
Titel: Aroma classification and flavor characterization of Streptococcus thermophilus fermented milk by HS-GC-IMS and HS-SPME-GC-TOF/MS
Auteur: Liu, Ao
Zhang, Hongwei
Liu, Tongjie
Gong, Pimin
Wang, Yawei
Wang, Hongze
Tian, Xiaoying
Liu, Qiqi
Cui, Qingyu
Xie, Xiang
Zhang, Lanwei
Yi, Huaxi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland