Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effects of secondary fermentation of four in-bottle Saccharomyces cerevisiae strains on sparkling cider sensory quality
 
 
Titel: Effects of secondary fermentation of four in-bottle Saccharomyces cerevisiae strains on sparkling cider sensory quality
Auteur: Li, Wenting
Zhao, Yuning
Liu, Chen
Li, Shuai
Yue, Tianli
Yuan, Yahong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland