Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the addition of different sodium alginates on viscoelastic, structural features and hydrolysis kinetics of corn starch gels
 
 
Titel: Effect of the addition of different sodium alginates on viscoelastic, structural features and hydrolysis kinetics of corn starch gels
Auteur: Montes, Leticia
Santamaria, Maria
Garzon, Raquel
Rosell, Cristina M.
Moreira, Ramón
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland