Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Chemical analysis and flavour compound changes of vegetable blend slurry fermented with selected probiotic bacteria
 
 
Titel: Chemical analysis and flavour compound changes of vegetable blend slurry fermented with selected probiotic bacteria
Auteur: Sew, Shu Wen
Lu, Yuyun
Taniasuri, Fransisca
Liu, Shao Quan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland