Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics, formation mechanism and stability of high internal phase emulsions stabilized by porcine plasma protein (PPP) / carrageenan (CG) hybrid particles
 
 
Titel: Characteristics, formation mechanism and stability of high internal phase emulsions stabilized by porcine plasma protein (PPP) / carrageenan (CG) hybrid particles
Auteur: Yan, Ping
Yuan, Jiang-lan
Kang, Xu
Lv, Jin-ying
Liu, Xiao-cui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland