Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Biquinho pepper (Capsium chinense): Bioactive compounds, in vivo and in vitro antioxidant capacities and anti-cholesterol oxidation kinetics in fish balls during frozen storage
 
 
Titel: Biquinho pepper (Capsium chinense): Bioactive compounds, in vivo and in vitro antioxidant capacities and anti-cholesterol oxidation kinetics in fish balls during frozen storage
Auteur: Mariano, Bárbara Jardim
de Oliveira, Vanessa Sales
Chávez, Davy William Hidalgo
Castro, Rosane Nora
Riger, Cristiano Jorge
Mendes, Jéssica Sodré
Souza, Marcelo da Costa
Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland
Sampaio, Geni Rodrigues
Torres, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland