Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, rheological and sensory properties of butter processed with different mixtures of cow and sheep milk cream
 
 
Titel: Nutritional, rheological and sensory properties of butter processed with different mixtures of cow and sheep milk cream
Auteur: Dias, Renata S.
Balthazar, Celso F.
Cavalcanti, Rodrigo N.
Sobral, Louise A.
Rodrigues, Jessica F.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria InĂªs B.
Ribeiro, Ana Paula B.
Grimaldi, Renato
Sant'Anna, Celso
Esmerino, Erick A.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia Cristina
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland