Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of non-Saccharomyces yeasts to aroma-active compound production, phenolic composition and sensory profile in Chinese Vidal icewine
 
 
Titel: Contribution of non-Saccharomyces yeasts to aroma-active compound production, phenolic composition and sensory profile in Chinese Vidal icewine
Auteur: Ge, Qian
Guo, Chunfeng
Yan, Yue
Sun, Xiangyu
Ma, Tingting
Zhang, Jing
Li, Caihong
Gou, Chunlin
Yue, Tianli
Yuan, Yahong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland