Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Key chemical composition of walnut (Juglans regia. L) Oils generated with different processing methods and their cholesterol-lowering effects in HepG2 cells
 
 
Titel: Key chemical composition of walnut (Juglans regia. L) Oils generated with different processing methods and their cholesterol-lowering effects in HepG2 cells
Auteur: Gao, Pan
Liu, Ruijie
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 45 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland