Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Different reaction times for phosphorylation of sorghum flour (Sorghum bicolor): Physicochemical evaluation and application in the formulation of gluten-free cakes
 
 
Titel: Different reaction times for phosphorylation of sorghum flour (Sorghum bicolor): Physicochemical evaluation and application in the formulation of gluten-free cakes
Auteur: Storck, Cátia Regina
Fortes, Carolina Rapachi
Halal, Shanise Lisie Mello El
Ribeiro, Juliana Diniz
Montagner, Giane Engel
Fonseca, Laura Martins
Zavareze, Elessandra da Rosa
Dias, Alvaro Renato Guerra
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 44 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland