Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Plant based protein products: Characterization and functionality of dried tofu noodles containing lotus root powder
 
 
Titel: Plant based protein products: Characterization and functionality of dried tofu noodles containing lotus root powder
Auteur: Kim, Jung-Hoon
Kim, Jeong-Eun
Kim, Woo-Hyun
Tan, Kiet Vu
Shim, Soon-Mi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland