Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of ultrasound-assisted thermal treatment on organoleptic quality, rheological behavior and flavor of defective dry-cured ham
 
 
Titel: Improvement of ultrasound-assisted thermal treatment on organoleptic quality, rheological behavior and flavor of defective dry-cured ham
Auteur: Zhou, Chang-Yu
Xia, Qiang
He, Jun
Sun, Yang-Ying
Dang, Ya-Li
Ou, Chang-Rong
Pan, Dao-Dong
Cao, Jin-Xuan
Zhou, Guang-Hong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland