Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine
 
 
Titel: Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine
Auteur: Abdi, Fardin
golchinfar, Zahra
Tabibiazar, Mahnaz
Taghvimi, Arezo
Ghorbani, Marjan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland