Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pasteurization on the enzymatic cross-linking of milk proteins by microbial transglutaminase in view of milk fat globule membrane isolation
 
 
Titel: Effect of pasteurization on the enzymatic cross-linking of milk proteins by microbial transglutaminase in view of milk fat globule membrane isolation
Auteur: Ali, Fatma
Wang, Zheng-Xiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland