Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Dietary supplementation of resveratrol improved the oxidative stability and spatial conformation of myofibrillar protein in frozen-thawed duck breast meat
 
 
Titel: Dietary supplementation of resveratrol improved the oxidative stability and spatial conformation of myofibrillar protein in frozen-thawed duck breast meat
Auteur: Jin, Sanjun
Wang, Min
Yang, Hao
Shan, Anshan
Feng, Xingjun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland