Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the nutritional value, flavor, and antioxidant activity of brown glutinous rice during fermentation
 
 
Titel: Changes in the nutritional value, flavor, and antioxidant activity of brown glutinous rice during fermentation
Auteur: Xu, Yue
Jin, Yamei
Su, Jiajia
Yang, Na
Xu, Xueming
Jin, Zhengyu
Cui, Bo
Wu, Fengfeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland