Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 112 gevonden artikelen
 
 
  The expression of β-glucosidase during natto fermentation increased the active isoflavone content
 
 
Titel: The expression of β-glucosidase during natto fermentation increased the active isoflavone content
Auteur: Li, Can
Xu, Tianyu
Liu, Xing Wang
Wang, Xiaohan
Xia, Tao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland